Home » Thema's » Een Nijntje kinderkamer | 5x voorbeelden & accessoires

Een Nijntje kinderkamer | 5x voorbeelden & accessoires

Nijntje kinderkamer inspiratie

Een Nijntje kinderkamer alleen voor baby’s? Nee joh! Dit beroemde konijn is ook leuk in de slaapkamer van een dreumes, peuter of kleuter. In dit artikel laat ik je inspirerende voorbeelden zien van zowel Nijntje babykamers als kinderkamers. En ik heb een top 10 met de leukste Nijntje accessoires voor je op een rij gezet. 

Nijntje kinderkamer: leuk voor alle leeftijden

Als je een kindje hebt dan ontkom je niet aan Nijntje spullen. Voor elke leeftijd is weer iets leuks en passends te vinden. Voor een baby heb je bijvoorbeeld een Nijntje rammelaar. Is je kindje wat ouder, dan zijn de bekende boekjes van Nijntje super leuk om te lezen. 

Daarom is Nijntje niet alleen leuk voor in de babykamer, maar ook in de kinderkamer als je kindje al wat ouder is. Er zijn talloze accessoires waar je uit kunt kiezen, en die je met elkaar kunt combineren. 

Wil je graag Nijntje terug laten komen in de kinderkamer, maar weet je nog niet precies hoe? Doe dan inspiratie op door te kijken naar de volgende 6 Nijntje kinderkamers en shop the look! 

Nijntje XL Lamp in de kinderkamer

Een Nijntje XL lamp is een echte eye-catcher in de kinderkamer. Deze is verkrijgbaar in twee groottes: 50 cm en 80 cm. De lamp kent 6 verschillende dimstanden waarvan de laagste stand de nachtmodus is. Ook handig, de Nijntje lamp is gemaakt van onbreekbaar materiaal. Dus je kindje kan gewoon lekker spelen op de kinderkamer zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de lamp kapot gaat.

In de kinderkamer hieronder heeft de Nijntje XL lamp een mooi plekje gekregen aan het voeteneind. Zo is deze vanuit elke hoek van de slaapkamer goed te zien. En Nijntje is hier ook nog eens gestyled met een stoere strik om de oren. Super hip!

Ook in deze kinderkamer is de Nijntje lamp te vinden. Ditmaal naast het bed. De grote lamp past heel mooi bij de witte meubels en valt ook nog een beetje extra op door het contrast met de muur.

Nijntje nachtlamp in de kinderkamer

Ben je nog op zoek naar een nachtlampje voor op de slaapkamer van jouw kindje? Denk er dan eens aan om Nijntje naast het bed te zetten. Er zijn verschillende soorten Nijntje nachtlampjes verkrijgbaar. Bijvoorbeeld het witte lampje in de kinderkamer hieronder. Maar bijvoorbeeld ook een stijlvol zilver nachtlampje van Nijntje.

Nijntje in de babykamer

Nijntje mag natuurlijk ook niet ontbreken in de babykamer. Op allerlei manieren kun je het lieve konijntje terug laten komen. In de babykamer hieronder is gekozen voor een Nijntje XL lamp.

Nijntje knuffel voor je baby

Het leukste accessoire is toch wel een Nijntje knuffel. Elke baby wil toch met het wereldberoemde konijn van Dick Bruna in slaap vallen. Wist je dat er tegenwoordig ook heel hippe Nijntje knuffels zijn? Met een panterprint, ribstof of in het goud. Heel tof!

Nijntje behang op de muur

De meest opvallende manier om Nijntje te laten zien in de babykamer of kinderkamer is door te kiezen voor een behang met dit leuke konijn erop.

KEK Amsterdam heeft heel veel leuke Nijntje behangetjes waar je uit kunt kiezen. Wil je niet de hele muur bedekken? Ga dan voor een behangcirkel zoals hieronder.

De leukste Nijntje accessoires voor de kinderkamer

Ben je op zoek naar nog meer leuke Nijntje accessoires voor in de kinderkamer? Ik heb een top 10 voor je samengesteld.

Nijntje accessoires kinderkamer
  1. Tiamo Nijntje Knuffeldoekje, Bol.com, €10,95
  2. Nijntje dekbedovertrek, Bol.com €29,95
  3. Nijntje tas, Bol.com, €24,95
  4. Tiamo Nijntje muziekmobiel, Bol.com, €31,09
  5. Nijntje XL Lamp 50 cm, Bol.com €119,95
  6. Nijntje houten speelgoedkist, Bol.com, €55,-
  7. Nijntje Kiekeboe knuffel, Bol.com, €16,95
  8. Zilveren Nijntje nachtlamp, Bol.com, €18,89
  9. Nijntje Meubelset 2 stoelen en 1 tafel, Bol.com, €105,79
  10. Nijntje speelmat, Bol.com, €22,-

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor de kinderkamer? Neem dan een kijkje naar alle andere thema’s en kleuren voor de slaapkamer van jouw kind.