Privacy Policy

Op Inspiratie voor je kinderkamer worden een aantal persoonsgegevens verzameld. Om deze reden heb ik een privacy policy opgesteld. Deze kun je hier lezen.

Persoonsgegevens

Inspiratie voor je kinderkamer respecteert de privacy van alle bezoekers en zorgt ervoor dat de persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Ik zal dan ook nooit je persoonsgegevens aan derden verkopen. Mocht ik je gegevens voor andere doeleinden willen gebruiken, zoals bijvoorbeeld een winactie, dan vraag ik hiervoor altijd jouw toestemming.

Op de volgende manieren kunnen jouw persoonsgegevens worden gebruikt:

  • Als je een reactie wilt achterlaten op de website, dan wordt gevraagd om jouw naam en e-mailadres. Enkel je naam wordt gepubliceerd op de website. Je mailadres kan door mij worden gebruikt om naar aanleiding van je reactie contact met je op te nemen. Daarnaast wordt je IP-adres onthouden. Dit laatste gebeurt om mij te helpen spam te detecteren.
  • Als je reageert op een winactie, dan vraag ik om jouw naam en e-mailadres. Als je hebt gewonnen, zal ik contact met je opnemen en vragen om je adres zodat ik de prijs naar je op kan sturen.
  • Als je gebruikt wilt maken van het contactformulier, dan wordt gevraagd om jouw naam en e-mailadres. Deze zijn nodig om naar aanleiding van jouw bericht contact met je op te nemen.
  • Middels Google Analytics worden de statistieken van de website bijgehouden. Deze verzamelt jouw activiteiten op deze website en jouw surfgedrag over verschillende websites heen, zodat op maat gemaakte content en advertenties kunnen worden aangeboden.

Hoe lang worden jouw gegevens bewaard?

Jouw gegevens worden niet langer dan 26 maanden door mij bewaard.

Jouw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Als je reacties achter heb gelaten, kun je mij verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens. Ook kan je mij verzoeken om alle persoonlijke gegevens die ik van je heb te verwijderen. Ik ben verplicht om dit te doen als je hier om vraagt. Mocht je van mening zijn dat de verwerking van de persoonlijke gegevens niet op de juiste manier gaat, dan kun je altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

De website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring zo optimaal mogelijk te maken. Bij het openen van de website verschijnt onderin een balk, waarbij je wordt gewezen op het gebruik van cookies. Deze cookies onthouden je naam en e-mailadres wanneer je een reactie achterlaat. Dit gebeurt voor jouw gemak, zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Ook helpen de cookies mij bij het bijhouden van de statistieken op mijn website via Google Analytics en om op maat gemaakte content en advertenties aan te kunnen bieden. Op ‘inspiratie voor je kinderkamer’ wordt soms gebruik gemaakt van een affiliate link, waarvoor cookies worden gebruikt.

Social Media

Op mijn website vind je ingesloten (embedded) inhoud van social media (oa Instagram en Pinterest). De ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoekers deze andere website heeft bezocht. Deze website kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren. Lees de privacy verklaringen van desbetreffende social media kanalen voor meer informatie.

SSL certificaat

Om jouw persoonlijke gegevens te beschermen is deze website beveiligd met een SSL certificaat. Dit certificaat versleutelt vertrouwelijke informatie tussen jou als bezoeker en deze website. Vandaar ook het slotje in de adresbalk en ‘https’ in de URL. Derden kunnen hierdoor de gegevens niet meer lezen.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@inspiratievoorjekindekamer.nl of vul het contactformulier in.