Home » Over Inspiratie voor je kinderkamer

Over Inspiratie voor je kinderkamer

Wat leuk dat je een kijkje neemt op Inspiratie voor je kinderkamer. Mijn naam is Sanne, en samen met mijn vriend en onze dochter Guusje en zoon Oscar, woon ik in een dorpje vlakbij Breda. Naast mijn werk in de marketing- en communicatiebranche houd ik mij dagelijks bezig met Inspiratie voor je kinderkamer. Ik vind het heerlijk om te schrijven over alles wat komt kijken bij het stylen van je kinderkamer. En ik vind het ook heel leuk om zelf aan de slag te gaan met bijvoorbeeld toffe DIY’s.

Hoe is het idee voor Inspiratie voor je kinderkamer ontstaan?

over inspiratie voor je kinderkamer

Vanuit mijn passie voor interieur en schrijven ontstond tijdens de zwangerschap van Guusje het idee voor Inspiratie voor je babykamer. Maar kleine meisjes worden groot. En de babykamer moest plaats maken voor een kinderkamer voor een dreumes. Zo ontstond het idee voor Inspiratie voor je kinderkamer. Want ik ontdekte al snel dat je een babykamer heel anders inricht dan een kinderkamer voor een ouder kindje. 

Alles om je eigen kinderkamer te stylen

Op Inspiratie voor je kinderkamer vind je daarom alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met het stylen van je kinderkamer. De laatste trends, stylingtips, en DIY’s. Maar natuurlijk ook ideeën voor allerlei thema’s en kleuren. 

Ben je op zoek naar inspiratie voor je babykamer?

Bezoek dan mijn andere blog met de laatste trends, stylingtips, thema’s en kleuren voor de babykamer

Samenwerken? Leuk!

Wil je samenwerken? Stuur dan een mail naar info@inspiratievoorjekinderkamer.nl of bekijk eerst de media kit