Disclaimer

Op het gebruik van deze website (www.inspiratievoorjekinderkamer.nl) zijn onderstaande gebruikersvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, word je geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard. 

Gebruik van informatie
We streven ernaar om je altijd te voorzien van de juiste en actuele informatie. De artikelen lopen we met regelmaat na om alles te controleren. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat informatie onvolledig, onjuist of niet meer actueel is, dan zijn wij niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen hiervan. We waarderen het uiteraard enorm als je het ons laat weten als je onjuiste informatie hebt gevonden op Inspiratievoorjekinderkamer.nl. Zo kunnen we deze aanpassen en worden andere bezoekers ook weer voorzien van de juiste informatie.

Hyperlinks
Inspiratievoorjekinderkamer.nl bevat hyperlinks naar websites van derden. We hebben geen invloed op deze websites en zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. We zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Affiliate Disclaimer
Sommige artikelen op Inspiratievoorjekinderkamer.nl bevatten affiliate links. Dit betekent dat we hier mogelijk een kleine commissie voor ontvangen als jij iets koopt via deze links. Als je iets koopt via deze links is het mogelijk dat wij hier een kleine commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra’s. De vergoedingen gebruiken wij om de continu├»teit van inspiratievoorjekinderkamer.nl te kunnen blijven waarborgen. Een win-win situatie dus!

Intellectuele eigendomsrechten
Alle publicaties en uitingen van Inspiratievoorjekinderkamer.nl zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Wil je graag een tekst of foto gebruiken? Stuur ons een e-mail en dan bekijken we de mogelijkheden.