De leukste AliExpress koopjes voor de kinderkamer

AliExpress koopjes kinderkamer

Om mij heen zag ik steeds vaker dat mensen op jacht gingen naar koopjes op AliExpress voor de kinderkamer. Ik bleef toch wat sceptisch. Tot ik zelf ook wat accessoires voor de kinderkamers ging bestellen. Nu ben ik helemaal om! In deze blog deel ik mijn top 10 met AliExpress koopjes voor de kinderkamer. En ik vertel je meer over de voordelen van deze grote Chinese webshop.

Mijn shopervaring met AliExpress

Ik was ervan overtuigd dat de spullen op AliExpress van heel slechte kwaliteit zouden zijn. Dat je allerlei producten zo goedkoop in China kon kopen, dat vond ik een beetje twijfelachtig. Het viel mij ineens op dat best veel producten van Nederlandse webshops uit China kwamen. Als je deze opzoekt op AliExpress, dan zie je dat ze daar, uiteraard, veel goedkoper zijn. Toen durfde ik de gok wel eens te wagen om ook accessoires voor de slaapkamer van Guusje te gaan bestellen. En met succes! Inmiddels heb ik al een aantal leuke koopjes voor de kinderkamer van Guusje gescoord op AliExpress. De meeste werden binnen twee weken geleverd, en zijn van een goede kwaliteit.

AliExpress koopjes voor de kinderkamer

Dit zijn mijn 10 leukste accessoires voor de babykamer en kinderkamer op AliExpress.

Opbergkratjes

Opbergkratjes AliExpress koopjes voor de kinderkamer

Deze opvouwbare kratjes staan niet alleen hartstikke leuk in de kinderkamer, maar ze zijn ook super praktisch. Je kunt er speelgoed in opbergen, maar ook gebruiken om kleding in te sorteren in de kledingkast. De opbergkratjes zijn beschikbaar in allerlei kleuren. Vanaf €3,48 inclusief verzending wordt het kratje binnen 10 dagen bij je thuis bezorgd.

Rieten mandjes

Ik ben dol op deze rotan mandjes. Op allerlei manieren zijn ze in de kinderkamer te gebruiken. Je kunt ze neerzetten op de grond met spulletjes erin. Of hang een mandje op aan haakje aan de muur. Er zijn verschillende uitvoeringen van de rotan manden en je hebt er al eentje in huis voor €5,01 inclusief verzending.

Maan kussen

Dit maan kussen is één van de leukste koopjes op AliExpress voor de kinderkamer. Deze staat nog op mijn wishlist om binnenkort te gaan bestellen. De maankussens zijn er in een viertal kleuren, en twee groottes. De kleine versie komt naar je toe voor €6,64 en de grote voor €10,-. Beide inclusief gratis verzending.

Dierenkoppen

Dierenkoppen kinderkamer AliExpress koopjes

Een dierenkop is een accessoire dat haast niet kan ontbreken in de kinderkamer. Gelukkig staat AliExpress er vol mee! Wat vind je van deze beer, hert en olifant? Super leuk toch? De dierenkoppen zijn te koop vanaf €9,44 inclusief een 10-daagse levering.

Groeimeter

Het is zo bijzonder om de groei van jouw kindje bij te houden met een groeimeter. Soms lijkt het wel eens alsof Guusje haast niet groeit. Maar dan zetten we haar weer naast de groeimeter, en dan blijkt ze toch weer een paar centimeter langer te zijn. De groeimeter is beschikbaar in meerdere uitvoeringen, en heb je al in huis voor €5,75.

Posters

Het is haast niet voor te stellen dat in een babykamer of kinderkamer geen poster aan de muur hangt. Op AliExpress zijn allerlei soorten te vinden. Deze dierenposters vind ik echt geweldig. Vanaf €2,76 heb je al een poster in huis. Deze goedkope prijs maakt het leuk om af en toe eens af te wisselen.

Rotan spiegels

Rotan spiegels AliExpress koopjes voor de kinderkamer

Ik ben helemaal fan van deze rotan spiegeltjes. Er zijn allerlei verschillende soorten. Zelfs met konijnen- en berenoortjes. Dat is toch super leuk voor in de kinderkamer. De rotan spiegels shop je vanaf €7,64, en heb je binnen 10 dagen in huis. Een koopje toch?

Vliegende zwaan

Vliegende zwaan kinderkamer accessoire

Als ik de kamer van Guusje nog een keer een make-over ga geven, dan komt deze vliegende zwaan zonder enige twijfel aan het plafond te hangen. Ik vind ze zo leuk! En het is echt een AliExpress koopje voor de kinderkamer. Voor maar €11,51 komt de zwaan vliegend naar je toe.

Dierenkop circus olifant

Deze olifant is zo’n leuk accessoire voor de kinderkamer op AliExpress. Er zijn twee verschillende kleuren: beige en grijs. De olifant hangt al aan de muur van jouw kinderkamer voor €11,52 inclusief gratis verzending.

Gevlochten dierenkop

Een gevlochten dierenkop hangt zo tof aan de muur van de kinderkamer. Er zijn meerdere soorten dieren, zoals een leeuw, een tijger en een beer. De prijs start vanaf €12,35 inclusief verzending.

Voordelen van AliExpress

Als je gaat shoppen op AliExpress kom je achter de vele voordelen. Ik heb de belangrijkste voor je op een rij gezet.

  • Groot aanbod. AliExpress is één van de grootste webshops ter wereld. Zo ongeveer alles wat je maar kunt bedenken, kun je op AliExpress vinden. Het aanbod is dus gigantisch.
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding. Over het algemeen hebben de koopjes op AliExpress een goede prijs/kwaliteitverhouding. De producten kosten weinig geld, én zijn van een prima kwaliteit. Soms
  • Buyer protection. Bij ieder product dat je koopt op AliExpress krijgt je een verkopersbescherming. Mocht bijvoorbeeld een accessoire voor de kinderkamer niet aankomen, dan kun je een dispuut openen en meestal krijg je dan (een deel van) je geld weer terug. Dit geldt ook als een product kapot of incompleet bij je aangekomen is.
  • 10-daagse levering naar Nederland. Producten van AliExpress zijn vaak lang onderweg uit China. In het ergste geval kan het zo’n 30 tot 50 dagen duren. Maar! Inmiddels bieden ook veel verkopers een 10-daagse levering naar Nederland aan. In de meeste gevallen betaal hier niets of maar een klein beetje extra verzendkosten voor.
  • Weinig tot geen verzendkosten. Je betaalt in de meeste gevallen geen of maar heel weinig verzendkosten. Dit maakt het heel aantrekkelijk om op AliExpress te zoeken naar koopjes voor de kinderkamer.


Hoe zijn jouw ervaringen? Ga jij vaak op jacht naar koopjes op AliExpress voor de kinderkamer?